Μαγειρευτό Φαγητό

ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Η Hellenic Catering εξειδικεύεται στην παραγωγή γευμάτων με έμπνευση από τη Μεσογειακή αλλά και τη Διεθνή κουζίνα. Οι συνταγές δημιουργούνται από έμπειρους chefs με εξειδίκευση στο βιομηχανικό catering σύμφωνα με τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών που μπορούν να καλύψουν όλες τις διατροφικές ανάγκες, όπως συνταγές κατάλληλες για vegetarians και γεύματα προσανατολισμένα σε ειδικές ομάδων καταναλωτών, πιστοποιημένα με Kosher και Halal. Η εταιρία χρησιμοποιεί 3 διαφορετικές μεθόδους παρασκευής (“Cook & Freeze”, “Cook & Chill”, “Cook & Serve”) προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες του σημερινού επαγγελματία εστίασης. Έχει τη δυνατότητα να παράγει και να παραδώσει φρεσκομαγειρεμένο chilled φαγητό εντός 24 ωρών σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Η σειρά των κατεψυγμένων ατομικών φαγητών «Τι καλό έχει σήμερα» αναπτύχθηκε για τη λιανική αγορά, ενώ διατίθεται και μέσω Cash & Carry και στο Horeca. Πρόκειται για οχτώ, αρχικά, κωδικούς αγαπημένων μαγειρευτών συνταγών με τη σφραγίδα της Hellenic Catering.

Επιπλέον, η εταιρία δημιούργησε την κατηγορία προϊόντων σε ατομική συσκευασία για πρωινό και brunch, με συνταγές όπως scrambled eggs με μπέικον και μανιτάρια, croque monsieur και καγιανά. Πρόκειται για μια γκάμα από γευστικές αλλά ταυτόχρονα πρακτικές και ασφαλείς εναλλακτικές για ξενοδοχεία και καφετέριες.

Κατέβασε εδώ
ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.pdf